Park Inn udvider

Udvidelsen kommer blandt andet til at omfatte et nyt fleksibelt plenumlokale med plads til 500 gæster til reception, 360 i stolerækker eller 260 gæster i skolestil. Lokalet kan desuden opdeles i tre mindre lokaler.

 

Øverst oppe udvides med 100 nye værelser placeret på 5. og 6. etage og nogle af værelserne vil få udsigt til Øresund. Nederst indrettes en underjordisk parkeringskælder med 73 pladser.

 

Restauranten udvides og opgraders med nye møbler. Der opføres en lobbybar, hvor drinken kan nydes inden middagen. Fællesområderne i konferenceafdelingen vil gennemgå en lettere renovering og vil fremstå i et mere nutidigt look, mens hele byggeriet får nye facader, der vil samle det nye og det gamle til en enhed.

 

Hotellet vil efter udvidelsen kunne tilbyde 297 værelser, 23 konferencelokaler, indendørs og udendørs parkering. Fitnesscenter med indendørs pool samt grønne udendørs arealer.

 

Med udvidelsen får hotellet 568 sengepladser og mulighed for at huse større arrangementer end tidligere.

Området omkring hotellet er inde i en positiv udvikling. Først åbnede metroen, der har gjort det muligt for

hotellets gæster, hurtigt og nemt, at komme til og fra både lufthavnen, Nyhavn og Strøget. Hertil kom Amager Strandpark og i 2013 åbner Danmarks Akvarium.

 

Ombygningen ventes afsluttet august-september 2011.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.