Parken vil ikke have Melodi Grand Prix

6416204-mgp2001Når Danmark skal være vært ved det Europæiske Melodi Grand Prix næste år, kan det ikke afholdes i Parken, hvis København vælges som værtsby.

”Rigtig mange har bragt Parken i spil som et naturligt sted for folkefesten i forbindelse med det Europæiske MGP næste år. I betragtning af, at et af historiens bedste MGP-arrangementer blev afholdt i Parken for 12 år siden, er det forståeligt. Derfor har vi undersøgt tingene i god tid. Desværre er konklusionen, at det ikke er aktuelt for Parken at huse MGP næste år”, siger adm. direktør i Parken Anders Hørsholt.

Rammerne for at være vært for et internationalt Melodi Grand Prix har ændret sig meget de seneste år. Nu kræver det op til seks uger i en kalender at huse arrangementet, bl.a. pga. opsætning, semifinaler, generalprøver mm. Og netop derfor kan den store succes for 12 år siden ikke gentages næste år.

”Parken er Danmarks nationalstadion, og der er stor interesse for at holde adskillige store arrangementer. Både F.C. København og det danske landshold hører til her og skal kunne spille herinde. Fodbolden prioriterer vi højest, og især F.C. København vil have et travlt kampprogram næste forår. Derfor har vi truffet denne beslutning”, siger han.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.