Pas på, nu bli’r det sommertid

Nu skal vi igen natten til søndag stille urene en time frem, fordi vi går fra vinter- til sommertid og det har fået MyTravel til at tage et nyt initiativ i forhold til deres feriegæster, som risikerer at strande i lufthavnen, hvis de ikke er opmærksomme på ændringen, skriver ekstrabladet.dk.

Salg og marketingdirektør Jan Vendelbo fra MyTravel fortæller, at man nu for første gang sender enten en sms eller en mail til de kunder, der kan være i farezonen. Han ved ikke præcist hvor mange, der normalt bliver efterladt, men regner med, det er 3-4 stykker.

Skal man følge reglerne til punkt og prikke, skal man stå op natten mellem lørdag og søndag kl. 2.00 og sætte uret frem til kl. 3.00, men de fleste vælger nok en knap så drastisk løsning. I rejsebranchen betyder overgangene mellem sommer- og vintertid også nye fartplaner, idet man meget praktisk har valgt at skifte fra vinter- til sommerfartplan samtidig med sommertiden indføres.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.