Passagerrekord for Norwegian

norwegianDen positive passagerudvikling fortsatte for Norwegian i juli. Selskabet havde passagerrekord med 2.690.458 rejsende – det højeste antal i en måned nogensinde.

Juli blev også præget af stor rejselyst i alle markeder og fyldte fly. Belægningen var på 93,8%. Passagertallet er en stigning på 8% sammenlignet med juli sidste år. RPK steg med 7%, mens ASK steg med 1%. Belægningen steg med 5,6 procentpoint fra samme måned sidste år. 97% af sæderne på langdistanceflyene var fyldt i juli.

”Det er meget glædeligt, at så mange har valgt at flyve med Norwegian i juli, at vi både sætter ny passagerrekord samt fylder flyene bedre end nogensinde før. En belægning på 94 procent betyder, at efterspørgslen er lige så god i veletablerede markeder i Skandinavien som i nye markeder som England, Tyskland, Spanien og USA. Det viser, at Norwegians internationale strategi er ved at manifestere sig, så vi er bedre rustet til at møde den hårde konkurrence,” siger adm. direktør Bjørn Kjos.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.