Passagerrekord i CPH

cphPassagertallet steg 5,1% i juli, så der for første gang nogensinde rejste flere end 2,7 millioner gennem Københavns Lufthavn på én måned.

Det omskiftelige sommervejr fik rekordmange til at rejse mod varmere himmelstrøg og det kunne mærkes i Københavns Lufthavn, hvor passagertallet satte månedsrekord med 2.727.691 rejsende.

”Det er første gang, vi kom over 2,7 millioner passagerer på én måned, og som tallene viser, var det både de europæiske og de interkontinentale ruter, der trak danskerne udenlands,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavne A/S.

I år har der i juni og juli været 20 dage med over 90.000 passagerer. I fjor var der kun seks dage med så høje passagertal, og i 2010 havde der endnu aldrig været dage med flere end 90.000.

I år er 15.073.230 passagerer rejst igennem Københavns Lufthavn, hvilket svarer til en stigning på 0,8% i forhold til rekordåret 2014.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.