Passagervækst for Norwegian

Det svarer til 137.400 flere end samme periode sidste år, en stigning på 11%. Trafiktallene for april er påvirket af påsken, hvor den største rejseaktivitet i weekenden op til påsken i år kom allerede i marts.

 

I april fløj 1.345.293 med Norwegian og selskabet havde en kapacitetsvækst på 9%. Belægningen var 76%, et procentpoint lavere end sidste år.

 

Skrevet af Flemming Juul

Passagervækst for Norwegian

Norwegians kapacitetsvækst (ASK) var 14% og belægningsprocenten var 77 – ét procentpoint højere end maj sidste år. Enhedsindtægterne (RASK) steg med 10%.

Norwegian opererede 99,9% af sine planlagte flyvninger i maj og 92% afgik til tiden.

Skrevet af Flemming Juul

Passagervækst for Norwegian

Hvis man ser bort fra, at et lukket europæisk luftrum i april 2010 påvirker tallene, er april 2011 alligevel en god måned for selskabet med betydelig vækst i både passagertal, kabinefaktor og kapacitet.

 

De 1.207.891 passagerer er en stigning på 53% sammenlignet med april sidste år, hvor 791.370 fløj med selskabet. Justeret for tabet på grund af vulkanudbruddet har Norwegian en stigning i passagertrafikken (RPK) på 22% og en kapacitetsvækst på 17%.

 

Kabinefaktoren var 77% – en stigning på seks procentpoint. Justeret for et lukket luftrum stiger kabinefaktoren med tre procentpoint.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.