Passagervækst hos Norwegian

Bjørn Kjos.

Bjørn Kjos.

2.134.040 fløj med Norwegian i april, en stigning på 7% i forhold til april sidste år. Belægningsprocenten var på 82,4 – en vækst på 2,6 procentpoint.

Tallene for april er påvirket af efterdønninger af pilotstrejken, og at påsketrafikken kom allerede i marts, mens den sidste år kom i april.

RPK steg med 14% og kapaciteten (ASK) med 11%. Norwegian fik leveret en Boeing 787 Dreamliner i april, sål langdistanceflåden nu består af otte fly.

”Pilotstrejken påvirkede også tallene for april. Men vi er meget tilfredse med, at vi på trods af dette fylder flyene bedre end samme periode sidste år. Særligt er vi tilfredse med, at vi fortsætter med at tiltrække mange nye kunder i Europa og USA, som beviser, at vores internationale strategi fungerer”, siger adm. direktør Bjørn Kjos.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.