PATA mediekonference trækker fulde huse

PATA inviterer i disse dage til fyraftenskonference med temaet ’Hvem vinder kampen om rejsemedierne’. Svaret på dét spørgsmål vil seks paneldeltagere give hver sit bud på. Det er rejsemagasinet Vagabond’s chefredaktør, Christian Adamsen, Redaktør på Berlingske Rejseliv Nina Rølle, Stand By’s chefredaktør Christian Peschardt samt repræsentanter for billetformidlingsportalerne Momondo og TravelMarket og en repræsentant for Google i Danmark.

Baggrunden for konferencen er blandt andet det seneste års dannelse af alliancer mellem fag- og forbruger medier og blandt andet billetformidlingsportalerne, samt avisernes entré på e-magasin markedet.

”Vi har allerede tæt ved 100 deltagere, og det strømmer stadig ind med tilmeldinger”, siger PATAs formand, Karin Gert Nielsen, til Stand By. Konferencen, der er åben for alle – også ikke-medlemmer af foreningen, kører fra kl. 17.30 til 20.00 den 13. april, og deltagelse er gratis. PATA er vært ved et let traktement under konferencen, og man tilmelder sig på e-mail adressen pata@intertravel.dk. Sidste frist for tilmelding er 1. april.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.