PATA ønskede godt nytår

Fra venstre Per Carøe, Manager Nordic for Kenya Airwys, Jesper Nygaard, turistchef i Sorø, og Morten Balk.

Ved sin traditionsrige nytårskur havde PATA Danmark i aftes samlet over 100 medlemmer.

”Fra alle os til alle jer: godt nytår!” Et kendt citat som Morten Balk, Country Manager for Lufthansa-gruppen i Danmark, afsluttede sin tale med som næstformand for PATA Denmark til de over 100 fremmødte medlemmer ved PATA’s nytårskur, der i år var henlagt til Café Oscar tæt på Amalienborg. Det var igen Gouda Rejseforsikring, der var sponsor for aftenen.

Næstformand Morten Balk måtte træde til som vært, da PATA’s formand, Karin Gert Nielsen, er på forretningsrejse i USA.

I sin tale om det gamle år sagde Morten Balk: ”2012 var et godt år for PATA Denmark. Vi afviklede mange aktiviteter og vi fik vores nye web-site og facebook op at stå – og vi adopterede sandelig også en orangutang.”

”Allerede nu har vi nye aktiviteter på plads for det nye år. Vi har fredag i næste uge fredagsbar under feriemessen i Bella Center, 21. januar kan man komme i biografen med PATA og Nordisk Film og se The Impossible, om tsunamien der bl.a. ramte Phuket. Den 22. februar er vi med i afslutningsfesten under Ferie for Alle i Herning, og 14. marts er der foredrag i PATA Vest, hvor TV 2-journalist Niels Brinch under foredrag i Aarhus taler om ”Osama bin Laden er død. Er truslen drevet over?”

Morten Balk sluttede med at opfordre medlemmerne til stadig at møde trofast op til PATA’s arrangementer for at hente inspiration og udbygge netværk.