Pattaya vil ændre sin image

Pattaya-Go-Go-GirlsPattaya i Thailand har gennem flere år lidt under sit image som ‘sin city’ og opfattelsen af destinationen som hjemsted for sex-turisme.

Nu vil man satse på at udvikle Pattayas sportsfaciliteter. Turistminister Kobkarn Wattanavrangkul, siger, at Pattaya allerede har omfattende sportsfaciliteter, men kan gøre det endnu bedre.

Der er udmærkede tennisanlæg og golfbaner og desuden anlæg til motorsport, men området savner idrætsfaciliteter af international standard og svømmebassiner i olympiske mål.

“Ministeriet er overbevist om, at hvis regeringens planer om opgradering af byens sportsfaciliteter lykkes, vil det løfte Pattayas image fra blot at være en destination med natteliv.

Ministeren erkender, at det vil kræve betydelige investeringer i både sportsfaciliteter og infrastruktur at tiltrække internationale sportsevents og fastslår, at det skal ske i samarbejde med private interessenter.

Over ni millioner turister besøgte Pattaya i 2013, en vækst på 6,35% fra 2012. Der ventes et fald i 2014 på grund af urolighederne og perioden med undtagelsestilstand.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.