Pendlere over Øresund stresset af grænsekontrol

id kontrolLængere rejsetider, usikkerhed om ankomsttider, dårligere kvalitet under rejsen og træthed er nogle af resultaterne af grænsekontrollen, viser en undersøgelse præsenteret af Øresundsinstituttet.

64% af togpendlerne er påvirkede af stress siden ID- og grænsekontrollerne blev indført. 70% påvirkes meget af ikke at vide, hvornår de er fremme. 59% har valgt andre rejsetider, 23% tager oftere bilen og 12% er startet på samkørsel.

Effekterne af øget stress og tidspres mærker pendlerne både i arbejdslivet og derhjemme. Mange er desuden kritiske over måden, kontrollerne gennemføres på og 81% føler sig snydt af de politiske politiske beslutninger. De oplever også manglende interesse om konsekvenserne af beslutningerne, skriver News Øresund.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.