Peter A.G. sælger rejser

”Jeg elsker at rejse… og helst sammen med dem, jeg holder af,” lyder det fra Peter A.G., når hans velkendte stemme toner frem i ny tv-reklame for Falk Lauritsen Rejser. Det har inspireret de rejselystne danskere til at bestille ferier – og salget hos Falk Lauritsen er steget markant

 

”I det seneste par uger har Peter A.G.s stemme vækket rejselysten i de danske stuer og vores salg til de nærmeste måneder er steget med 60% over de seneste dage, og salget af sommerrejser går også rigtig godt. På nuværende tidspunkt har vi solgt 30% flere all inclusive rejser end på samme tidspunkt sidste år,” siger salgs- og marketingdirektør Søren Buchbjerg, der er meget glad for samarbejdet med Peter A.G.:

”Han repræsenterer mange af de samme værdier, som vi gør; han er troværdig, lun og et familiemenneske, der også nyder at samle dem, han holder af.”

 

Peter A.G. har selv skrevet speaken til reklamen, og det er Gnags-klassikeren ”Kærester”, der danner det musikalske tapet til tv-reklamen. En sang, der får de fleste til at nynne med. En sang, der vækker minder.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.