Phuket hitter

En af de store udbydere af Thailands-rejser, Spies, har i den sidste uge solgt 15 procent flere rejser til det sydlige Thailand end i samme uge i 2007. Det skriver Rejseliv.dk.

  

»Bangkok er for mange gateway med rutefly ind til populære rejsemål som Phuket. Krabi, Koh Samui og Koh Lanta,« siger direktør Jan Vendelbo, Spies. »Men besættelsen af de to lufthavne har gjort, at de mange Thailands-fans har rettet blikket mod vores direkte charterfly til Phuket.

 

Onsdag aften sendte vi et fly afsted med 323 gæster, til jul og nytår har vi udsolgt, og på de øvrige afgange frem til juleaften har vi kun såkaldte strøpladser,« siger Jan Vendelbo. Der tilføjer, at selskabet har fået mange henvendelser fra bekymrede passagerer. Ikke på grund af situationen i Bangkok, men mere fordi gæsterne er bange for aflysninger til Phuket og Krabi. Det skriver Rejseliv.dk.

 

Hos Star Tour mærker man hellere ingen afmatning: »Vi mærker ingen afmatning til Phuket og Krabi, tværtimod,« siger salgsdirektør Stig Elling, Star Tour.

»Vi har solgt ni ud af ti rejser til de to destinationer hen over jul og nytår, og har derfor indsat et ekstra jumbo-fly med plads til 300 passagerer fra medio januar til 2. april, og her er stadig pladser at få,« siger Stig Elling. 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen