Pirathotel på Mallorca

Til foråret bliver det muligt at tjekke ind på Mallorcas første pirathotel i Santa Ponsa med Falk Lauritsen Rejser.

”Pirates Village er både en nyhed for os og for Mallorca”, siger produktchef Michael Buch og fortsætter:

”Det er et temahotel, der er bygget op omkring en pirathistorie, som man kan følge fra man tjekker ind til man tjekker ud. Historien om Kaptajn Roses, hans smukke hustru, deres loyale hund og den ondskabsfulde troldmand udspiller sig i piratbyen, hvor børnene tages med på et rigtigt sommereventyr og jagten på en stor skat.”

Hotellet er en totaloplevelse for de yngste familiemedlemmer fra tre år og opefter. I poolområdet ligger et piratskib, rundt om på værelser og fællesområder bærer interiøret præg af sørøverhistorien og undervejs er der mulighed for at følge med i historien på egen hånd eller via fællesarrangementer.

Santa Ponsa og Pirates Village er inden for rækkevidde fra hele landet med direkte afgange fra København, Billund og Aalborg.

”Vi gør det nemmere for gæster i de forskellige egne af landet at opleve Santa Ponsa og dette nye temahotel. Og så bliver Mallorca ved med at være uhyre populær blandt danskerne. Alene fra Aalborg har vi udvidet kapaciteten med mere end 50% i forhold til sidste år”, siger Michael Buch.
“Et decideret temahotel, er noget helt nyt. Vi glæder os over at være de første på det danske marked til at introducere dette nye koncept, som falder vældigt godt i tråd med vores ønske om at gøre noget ekstra for de mange børnefamilier, som vælger Mallorca igen og igen”, siger direktør Søren Falk Lauritsen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.