Plads til flere arbejdsløse akademikere

hotel_klokkeKurhotel Skodsborg har ansat én arbejdsløs akademiker – flere kan finde job ved workshop på torsdag i København.

Efter sidste efterårs kursus ’Vejen til hotelbranchen’, fortsætter HELP@HEAD nu med at hjælpe ledige akademikere ind i hotel- og turismebranchen. Der er workshop på torsdag.

Uddannelsen skal gøre ledige akademikere attraktive for nye arbejdsgivere i hotel- og turismeindustrien.

Undervisningen tager udgangspunkt i kursisternes akademiske uddannelse. Gennem kurset får deltagerne forståelse for det turismepolitiske verdenskort, kendskab til hotelbranchen og serviceforståelse.

Kursisterne på det igangværende kursus er bl.a. en serviceøkonom, en veterinær i medicin, en bachelor i ernæring- og sundhed, en cand. jur., en master of EU politics, en kandidat i kommunikation og globalisering, en arkitekt, en journalist og en kandidat i international virksomhedskommunikation.

HELP@HEAD inviterer 26. juni aktører i dansk turisme til workshop, hvor man kan møde kandidaterne. Workshoppen finder sted på Wakeup Copenhagen-hotel i Borgergade kl. 13-17. Læs mere på hjemmesiden helpahead.dk

Interesserede fra hotel- og turismebranchen kan tilmelde sig workshoppen ved at sende mail til Henning Glarvig på adressen: henning@helpahead.dk