Planlæg benzinkøbet

Det kan muligvis betale sig, at lade turen gå over Luxembourg eller at køre sydpå gennem Østeuropa. Det fremgår af FDMs nyeste prisliste over benzinpriser i de europæiske lande, skriver ekstrabladet.dk.

 

Er man på vej sydover gennem Tyskland og Østrig, kan det svare sig at køre økonomikørsel, så man når over grænsen til Østrig, hvor benzinen er 30 cent billigere pr. liter end i Tyskland. En optankning med 50 liter af de dyre dråber giver en besparelse på 112 kroner, hvis man vælger Østrig frem for Tyskland.

 

Billigst er brændstoffet i Polen, Tjekkiet og Ungarn og i Slovenien og Kroatien, der er rejsem¨ål for mange danskere, men holder man sig til Vesteuropa, så er brændstoffet billigst i Luxembourg med en literpris på 6,82 kr. for benzin og 6,60 kr. for diesel. Længere sydpå er det en fordel at vente med købet til man når Spanien, hvor prisen er relativt lav.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.