Planlæggere venter flere møder

Syv af 10 mødeplanlæggere venter en stigning i antallet af møder i 2010 i forhold til 2009. I sidste års Mødebarometer var det kun halvdelen af planlæggerne, der troede på en stigning samtidig med, at de pegede på en markant udvikling i antallet af virtuelle møder.

Det er et af en række resultater af Kursuslex’ Mødebarometer 2010. Analysen giver desuden svar på følgende spørgsmål: Hvor holdes møderne? Hvilke andre lande kan komme på tale for fremtidige mødearrangementer? Hvordan er beslutningshorisonten for booking af mødesteder? Hvilken betydning har økologisk mad og miljømærkning? Hvilke krav stilles til der til teknisk udrustning til virtuelle møder? Hvor langt er man indstillet på at rejse til et mødested? Hvad betyder omgivelser og aktivitetsmuligheder? Hvor mange foretrækker utraditionelle mødesteder?

Mødebarometer 2010 bygger på svar fra 720 respondenter og er den mest omfattende analyse af det danske mødemarked i mange år. Det dækker både det private erhvervsliv, offentlige myndigheder og forenings- og organisationsverdenen, og hele spektret fra 10-50 deltagere op til mange hundrede. 83% af alle respondenter angiver enten at være beslutningstager eller at have ’stor indflydelse’ på valget.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.