Planlæggere venter flere møder

Syv af 10 mødeplanlæggere venter en stigning i antallet af møder i 2010 i forhold til 2009. I sidste års Mødebarometer var det kun halvdelen af planlæggerne, der troede på en stigning samtidig med, at de pegede på en markant udvikling i antallet af virtuelle møder.

Det er et af en række resultater af Kursuslex’ Mødebarometer 2010. Analysen giver desuden svar på følgende spørgsmål: Hvor holdes møderne? Hvilke andre lande kan komme på tale for fremtidige mødearrangementer? Hvordan er beslutningshorisonten for booking af mødesteder? Hvilken betydning har økologisk mad og miljømærkning? Hvilke krav stilles til der til teknisk udrustning til virtuelle møder? Hvor langt er man indstillet på at rejse til et mødested? Hvad betyder omgivelser og aktivitetsmuligheder? Hvor mange foretrækker utraditionelle mødesteder?

Mødebarometer 2010 bygger på svar fra 720 respondenter og er den mest omfattende analyse af det danske mødemarked i mange år. Det dækker både det private erhvervsliv, offentlige myndigheder og forenings- og organisationsverdenen, og hele spektret fra 10-50 deltagere op til mange hundrede. 83% af alle respondenter angiver enten at være beslutningstager eller at have ’stor indflydelse’ på valget.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.