Planners Days i Vejle

TORVEhallerne i Vejle.

Det fysiske møde har stadig sin berettigelse, mener foreningen Planner Days, der hvert år arrangerer en to-dages konference med mødebookere fra konferencesteder og mødeplanlæggere fra virksomheder, som i år lærer hvordan, det mentale og det digitale smelter sammen.

Der bliver der i stigende grad stillet spørgsmålstegn ved, om fysiske møder og store konferencer overhovedet er nødvendige i den digitale tidsalder: “Men det er de,” fastslår direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid. “Når der skal træffes store beslutninger, når der skal tænkes nyt, og når vi skal udvikle os selv og vores virksomhed, har vi behov for at gøre det sammen, se hinanden i øjnene, aflæse hinandens kropssprog og også høre de ting, der ikke bliver sagt. Det kan man ikke, når man sidder bag hver sin skærm.”

Den teknologiske udvikling øger behovet for at tænke nyt og udvikle måden at holde møder og konferencer på. Den stiller krav om både at omfavne de nye muligheder og holde fast i, at et møde er mellem mennesker, og at det kun er, når vi husker mennesket i det digitale, at møder bliver succesfulde.”

Når Planner Days afvikles i TORVEhallerne i Vejle den 13. – 14. juni handler det netop om at få det mentale og det digitale til at smelte sammen og skabe endnu mere effektive møder og konferencer. Ved sidste års Planner Days i Silkeborg deltog 100 professionelle mødeplanlæggere og -bookere.

Årets program er en kombination af inspiration, netværk og hands-on træning: “Ud over det faglige program handler Planner Days om at være sammen. Om at danne netværk, hvor mødebookere og -planlæggere kan lære af hinanden, inspirere hinanden og sammen udvikle de arrangementer, de er ansvarlige for,” konstaterer Marlene H. Sylvester-Hvid.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.