Plus til hotel i Svendborg

Hotel Svendborg hedder fremover Best Western Plus Hotel Svendborg og byder på højere standard i alle detaljer. Fælles for Plus hoteller er, at de er 4-stjernede med opgraderede ydelser, faciliteter, service og indretning.

”Med det nye Plus i navnet signalerer vi den høje kvalitet, vi står for”, siger hoteldirektør Tom Pelle Jensen. I forbindelse med opgraderingen er personalet blevet videreuddannet i at yde højere service med fokus på det personlige værtskab og den gode oplevelse.

”Vi er glade for at kunne tilbyde endnu et Plus hotel, og vi ønsker teamet i Svendborg tillykke med de seneste opgraderinger af deres populære og veldrevne hotel”, siger Søren Nystrøm, Country Manager i Danmark for Best Western Hotels & Resorts.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.