Politiet modtager 900 unge i Prag

Bravo Tours - Prag, Moldau med KarlsbroenIgen i år tager unge fra Danmark til Prag i vinterferien og tre danske politifolk tager imod dem. ”Vi har fået en anmodning fra vores kolleger i Prag om assistance, og den har vi efterkommet”, siger Thomas Kristensen fra Rigspolitiet.

Netavisen Prague Post skriver, at tjekkisk politi forventer, at der ud over de 900 unge danskere kommer 1.800 svenskere og 300 nordmænd, som vil sætte deres præg på hovedstaden i den kommende uge, skriver avisen.dk.

Sidste år måtte politiet tilbageholde 284 danskere og svenskere, som var berusede og under 18 år.

Under det tjekkiske politis razzia natten til søndag blev der registreret 12 personer under 18 år, som havde drukket alkohol og en bevidstløst fuld svensk gymnasieelev, som måtte have førstehjælp og derefter blev kørt til et hospital i Prag. Hans tilstand blev betegnet som livstruende.

Senere på natten anholdt det tjekkiske politi tre svenskere, som angreb en dansker. De blev taget med på stationen. Sagen bliver nu undersøgt og kan ende med, at de tre svenskere bliver sigtet i sagen, siger det tjekkiske politis talsmand, Tomas Hulan til bt.dk.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.