Politiet modtager 900 unge i Prag

Bravo Tours - Prag, Moldau med KarlsbroenIgen i år tager unge fra Danmark til Prag i vinterferien og tre danske politifolk tager imod dem. ”Vi har fået en anmodning fra vores kolleger i Prag om assistance, og den har vi efterkommet”, siger Thomas Kristensen fra Rigspolitiet.

Netavisen Prague Post skriver, at tjekkisk politi forventer, at der ud over de 900 unge danskere kommer 1.800 svenskere og 300 nordmænd, som vil sætte deres præg på hovedstaden i den kommende uge, skriver avisen.dk.

Sidste år måtte politiet tilbageholde 284 danskere og svenskere, som var berusede og under 18 år.

Under det tjekkiske politis razzia natten til søndag blev der registreret 12 personer under 18 år, som havde drukket alkohol og en bevidstløst fuld svensk gymnasieelev, som måtte have førstehjælp og derefter blev kørt til et hospital i Prag. Hans tilstand blev betegnet som livstruende.

Senere på natten anholdt det tjekkiske politi tre svenskere, som angreb en dansker. De blev taget med på stationen. Sagen bliver nu undersøgt og kan ende med, at de tre svenskere bliver sigtet i sagen, siger det tjekkiske politis talsmand, Tomas Hulan til bt.dk.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.