Populære destinationer i vinterferien

london taxiFor de danskere, der selv sammensætter vinterferien, står den i solens og storbyernes tegn. Rejsemål som London, Malaga, Barcelona og Dubai ligger øverst på Top 10 i uge 7 og 8, viser en analyse fra momondo.dk

Blandt topscorerne er storbyklassikerne London, Barcelona, Rom, Paris og Berlin, mens nordengelske Manchester, er kommet ind på en fjerdeplads.

Også sydeuropæiske destinationer som Malaga og Mallorca er med på listen med temperaturer omkring de 20 grader, men for de varmehungrende går turen til Dubai, der i februar byder på temperaturer op til 25 grader.

Ifølge momondos analyser får man de billigste flybilletter, når man booker dem halvanden til to måneder i forvejen. Der er dog stadig flybilletter til europæiske storbyer til en overkommelig pris.

”Vores tal viser, at man i gennemsnit kan skære 26% af billetprisen, hvis man køber på det billigste tidspunkt. Men går man efter nogle af de storby-destinationer, som mange lavprisselskaber flyver til, er der stadig gode chancer for en ferie, der er til at betale,” siger Lasse Skole Hansen.

Top 10 destinationer i uge 7 og uge 8: 1) London, 2) Malaga, 3) Barcelona, 4) Manchester, 5) Dubai, 6) Rom, 7) Paris, 8) Berlin, 9) Palma de Mallorca og 10) New York.

Listen dækker afrejse fra danske lufthavne i uge 7 og uge 8 på momondo.dk. Data er indsamlet i perioden 1. august 2015 til 4. februar 2016.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.