Positiv udvikling for Norwegian

norwegian 22.566.179 passagerer rejste med Norwegian i august belægningen var tæt på 90%. God vækst på langruterne og stor ferietrafik i England og Europa generelt påvirker trafiktallene positivt.

Passagertallet fik en stigning på 9% sammenlignet med samme måned sidste år. RPK steg med 9%, mens ASK steg med 1%. Belægningen på 89,7% er en stigning på 6,1 procentpoint fra samme måned sidste år. 97% af sæderne på langdistanceflyene var fyldt i august.

”Langdistanceflyvningerne og stor ferietrafik i England og i Europa generelt påvirker tallene i en positiv retning. At vi stadig tiltrækker flere rejsende i England, Tyskland, Spanien og USA er glædeligt og viser, at selskabet også bliver bedre rustet til at møde den internationale konkurrence i fremtiden,” siger adm. direktør Bjørn Kjos.

Norwegian fik leveret to nye Boeing 737-800 i august af i alt 10 i 2015. I august indgik man aftale om to nye 787-9 Dreamliner med levering i 2017, hvilket betyder, at selskabet i alt vil have 19 langdistancefly i løbet af 2018.

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.