Premiere på Limfjordsfortællinger

Limfjordsfortælling Dansk SkaldyrcenterDen 1. juli starter Limfjordsfortællingernes ottende sommersæson. Hver uge til og med uge 33 vil fortællere berette om Limfjordens natur, historie og kultur 30 forskellige steder i Limfjordslandet.

Årets Limfjordsfortællinger er arrangeret af Netværk Limfjorden. De finder sted i hele Limfjordslandet og er opdelt i ’Den grønne Limfjord’, ’Den gyldne Limfjord’ og ’Den blå Limfjord’. Der er 30 forskellige fortællinger hver uge, og programmet er det samme i alle syv uger.

Fortællingerne spænder vidt, både geografisk og indholdsmæssigt – lige fra nogle af vore første forfædre i Jættestuen Lundehøj i Sydthy over det velbevarede middelalderkloster Ørslev Kloster ved Skive og herregårdene Hindsels på Thyholm og Hessel i Vesthimmerland til et besøg på Thise Mejeri i Salling og i Den Japanske Have i Struer. Fælles for alle er, at der er engagerede og vidende fortællere, det er en fornøjelse at lytte til.

I år er der fem nye Limfjordsfortællinger i programmet. Det drejer sig om skaldyr på Dansk Skaldyrcenter i Nykøbing Mors, om Venø Kirke, om Aggersborg og om Nationalpark Thy med udgangspunkt på Isbjerg. Endelig er der premiere på fortællingen ’Herregården, hønsene og de håndbryggede øl’, der foregår i Staarup Haandbryg øst for Skive.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.