Premierminister: Kriminalitet en trussel for turisme i Caribien

Stigende vold, røverier og tyverier truer regionens turisme, sagde Bahamas premiereminister ved åbning af turismekonference.

Premiereminister Perry Christie tog fat på emnet i sin tale ved åbningen af Caribbean Travel Marketplace, der holdes på Bahamas. Christie, der tidligere var østatens turistminister, sagde, at kriminalitet ”er et stort problem for alle landene.” Kriminalitet mod turister i Caribien er begrænset, sagde han og tilføjede, at omtale af kriminalitet i Caribien i bl.a. medierne er ødelæggende for mange af regionens lande, der er afhængig af turisterne.

“Kombinationen af rejsevejledninger mod bestemte destinationer og medieomtale på store turistmarkeder, hvor turister advares mod at rejse til visse destinationer, er en tendens der vil fortsætte og vokse – medmindre vi får nedbragt kriminaliteten betragteligt i vores respektive lande her i regionen,” sagde Christie ifølge Jamaica-avisen The Gleaners hjemmeside.

Premiereministeren sagde, at det er vigtigt at fortsætte markedsføringen af regionens turist-destinationer som venlige steder at holde ferie. Men tilføjede, at det også er vigtigt at politiet i de caribiske lande forhøjer deres indsats for at gøre landene sikre for bl.a. turister.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.