Pride festival i San Francisco

gay pride san franciscoHele verdens LGBT-hovedstad fejrer mangfoldighed og racelighed med en regnbue af musik og dans under den årlige Pride festival den sidste weekend af juni.

Hundredtusinder af glade mennesker samler sig i gaderne og er med til at skabe USAs største Pride festival med parader, farverige kostumer og sjove arrangementer. Festens epicenter finder man på pladsen foran San Franciscos rådhus – samme sted som homorettigheds forkæmper Harvey Milk talte til befolkningen under ’Gay Freedom Day’ i 1978.

“San Francisco har en stolt historie, når det gælder kamp for de homoseksuelles sag, og byens årlige Pride festival er et klart bevis. De mange begivenheder over hele byen, er velbesøgte, godt organiseret og en sjov oplevelse for alle turister”, lyder det fra John Migliorini, Director of Sales and Marketing i Visit California.

Det er gratis at deltage i hele juni under årets tema ’For race og økonomisk lighed’. Kulminationen sker den 25. og 26. juni, hvor byens gader vil være spækket med farverige mennesker til det store Pride-optog.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.