Pride festival i San Francisco

gay pride san franciscoHele verdens LGBT-hovedstad fejrer mangfoldighed og racelighed med en regnbue af musik og dans under den årlige Pride festival den sidste weekend af juni.

Hundredtusinder af glade mennesker samler sig i gaderne og er med til at skabe USAs største Pride festival med parader, farverige kostumer og sjove arrangementer. Festens epicenter finder man på pladsen foran San Franciscos rådhus – samme sted som homorettigheds forkæmper Harvey Milk talte til befolkningen under ’Gay Freedom Day’ i 1978.

“San Francisco har en stolt historie, når det gælder kamp for de homoseksuelles sag, og byens årlige Pride festival er et klart bevis. De mange begivenheder over hele byen, er velbesøgte, godt organiseret og en sjov oplevelse for alle turister”, lyder det fra John Migliorini, Director of Sales and Marketing i Visit California.

Det er gratis at deltage i hele juni under årets tema ’For race og økonomisk lighed’. Kulminationen sker den 25. og 26. juni, hvor byens gader vil være spækket med farverige mennesker til det store Pride-optog.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.