Prins Henrik besøgte Sun-Air

Prins Henriks besøg på Sun-Airs hovedkvarter i Billund Lufthavn varede knapt en halv time – prinsen blev vist rundt af Sun-Airs ejer og stifter, kaptajn Niels Sundberg.

 

Prinsen fik bl.a. en smagsprøve på den Dornier-vin, der serveres på Sun-Airs Dornier-fly ligesom han beså nogle af flyene. Prinsen fik også nogle flasker med af Dornier-vinen – desuden modtog han bogen ”Not bigger – but better,” der fortæller historien om Sun-Air.

 

”Jeg er meget stolt og glad over at Prinsgemalen besøgte Sun-Air. Sun-Air er en sund virksomhed, det kan jeg kun takke mine dygtige og loyale medarbejdere for. Uanset om de arbejder i vores afdelinger i Billund, Aalborg, Århus eller Thisted, så har de alle en stor andel i dagen i dag,” siger Niels Sundberg.

Regentparret besøgte Billund Grindsted som led i deres sommertogt med kongeskibet Dannebrog. Det var prinsens ønske at besøge et flyselskab – aftalen med Sun-Air har været på plads i tre måneder.

 

Mandag aften var der reception på Kongeskibet Dannebrog i Vejle Havn – blandt de inviterede gæster var Niels Sundberg og hustru Gunhild Sundberg.

 

Kongeskibet sejlede bagefter fra Vejle til Næstved Havn, hvor sommertogtet fortsætter i dag.

Skrevet af Henrik Baumgarten