Pris til kampagne mod dyremishandling

dyr-turisme-underholdning-World-Animal-Protection-800x680Den internationale dyrebeskyttelsesorganisation World Animal Protection vandt guldprisen ved World Responsible Tourism Awards for det bedste dyrevelfærdsinitiativ. Organisationens kampagne mod vilde dyr i underholdning afslører de lidelser, vilde dyr gennemgår for at underholde turister.

World Animal Protection fik guldprisen for kategorien ”Bedste dyrevelfærdsinitiativ” ved World Responsible Tourism Awards. Prisen er en nyoprettet kategori.

World Animal Protection modtager prisen for kampagnen ’Underholdning med vilde dyr’, hvor organisationen har afsløret, hvilke lidelser vilde dyr udsættes for, for at underholde turister. Kampagnen skal stoppe efterspørgslen på vilde dyr til underholdning.

Kampagnen, som i Danmark har eksisteret siden 2011, har øget kendskabet til de lidelser vilde dyr udsættes for: ”Vi vil fortsætte med at skabe opmærksomhed om de lidelser, dyr gennemgår bag scenen, og vi vil fortsætte med at samarbejde med rejsearrangører og de rejsende selv, så vi kan få sat stopper for vilde dyr i underholdning,” siger Gitte Buchhave, direktør i World Animal Protection Danmark.

19 rejsearrangører forskellige steder i verden har det seneste år droppet elefantridning på deres rejser, heraf har to stoppet alt salg af udflugter til attraktioner, der involverer underholdning med vilde dyr. Blandt de sidstnævnte hører danske Albatros Travel.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.