Prischeck på charter- og afbudsrejser

Interesserede kan oprette en såkaldt ’Charter Prisagent’, som overvåger udbuddet, og sender en daglig e-mail med de billigste tilbud i markedet.

 

Lige efter tilmelding får man en mail med de tilbud, som matcher ens kriterier. Herefter modtager man hver formiddag en e-mail, som viser de opdaterede priser, men da priserne ofte opdateres i løbet af dagen, vil forbrugeren have mulighed for at gå til en personlig rejseside, hvor priserne løbende opdateres.

 

Der kan vælges og kombineres op til tre afrejselufthavne, tre afrejseuger og op til 10 forskellige destinationer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.