Prisdyk på spanske ferieboliger

Det er blevet så svært at sælge ferieboliger i Spanien, at nogle ejendomsmæglere lokker med rabatter på mellem 10 og 30 pct., skriver Børsen i dag. 
 
 
De of?cielle tal viser også, at priserne på spanske boliger, og især dem der ligger ved havet, har taget et dyk i det seneste år. Siden juli 2007 er det generelt blevet 3,9 pct. billigere at erhverve en bolig i Spanien. Men priserne på ferieboliger ved havet er i gennemsnit faldet med 6,2 pct. Sammenlignet med året før er der tale om et fald på 11,2 pct. 
 
I de gyldne år, da salget boomede i 2004 og 2005, steg priserne på ferieboliger med op til 16 pct.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.