Prisen op hos Ryanair

De højere priser ventes introduceres efter selskabets årsregnskab aflægges med udgangen af marts, og forhøjelserne ventes gennemført for at sikre flyselskabets fortsatte indtjening, skriver borsen.dk.

 

Ifølge Bloomberg News bygger forventningerne på udtalelser, som Ryanairs finansdirektør Howard Millar kom med onsdag i et interview i Dublin. Side om side med de højere billetpriser, vil selskabet fortsat gå efter besparelser i forventning om, at ekspansionen tager af.

 

Howard Millar fastslår, at selskabet fortsat styrer efter en aggressiv vækstplan, men udelukker, at den meget omtalte flyhandel med Boeing bliver til noget.

Ifølge borsen.dk er det besluttet at afskedige 150, reducere trafikprogrammerne for både vinter og sommer yderligere i Dublin, hvor flyflåden reduceres med 17%.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.