Priser på hotelværelser rasler ned i Paris

1

ParisHOTELLER: På denne tid af året er hotellerne i Paris normalt fyldt med gæster. I år ser det dog noget anderledes ud for den franske hovedstad.

”Som en by på udsalg,” sådan beskriver Marietta Fox, der er regionalchef for hotelaftaler med JacTravel.

Normalt er juni måned den mest travle for hotellerne i Paris, men grundet oversvømmelser, strejker og gentagne terrorhandlinger, lider byens hoteller under manglende gæster. En situation, der hidtil er uset i storbyen.

Ifølge JacTravel ligger priserne på hotelværelser i Paris lige nu så lavt, at man for meget få penge kan bo på eksklusive hoteller.

Ikke engang kvartfinalerne eller finalen i Europamesterskaberne i fodbold har kunnet trække gæster til byens hoteller. Belægningen er stadig et godt stykke under 90 procent af den normale belægning i juni måned.

Ifølge Marietta Fox er hotellerne i Paris desperate efter gæster, men hun forventer ikke, at flere vil finde vej til Paris før sensommeren.

“Hvis resten af Euro 2016 forløber uden problemer sikkerhedsmæssigt, og strejkerne ikke er for voldsomme, så forventer vi at se en forbedring. Men det bliver formentlig ikke før september eller oktober,” siger hun.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Priser på hotelværelser rasler ned i Paris"

Notify of
avatar
michell kristensen
michell kristensen

Kan en anden teori måske være efter effekten af at man tidligt var for grådige og prissatte sig så højt da man placerede EM kampene, at turisterne fravalgte destinationen, og Euro fans og feriegæsterne, har valgt alternativer som AirBnB ?
Det her er jo set mange gange, se bare Eurovision i malmö og efter i København, hvor hotellerne var grådige og endte med en fiasko, og måtte holde udsalg til sidst.
Jeg tror ikke terror og flystrejker har den effekt alene, det har prissætningen derimod, den påvirker hurtigere end terror, når man prissætter sig 10 gange sin normalpris.

wpDiscuz