Prisfald på charterrejser i juli

suntours_ekstraPå trods af regnvejret i disse dage er priserne på charterrejser med afrejse i juli meget billigere end sidste år. En prissammenligning viser, at rejserne i højsæsonugerne 27, 28, 29 og 30 er rekordbillige. I gennemsnit næsten 25% billigere end de samme uger sidste år.

Gennemsnitsprisen på de billigste rejser i juli til de otte mest populære charterdestinationer er 3.131 kroner mod 4.105 kroner i 2012.

Undersøgelsen er foretaget af travelmarket.dk, som vedligeholder en database med et samlet udbud af charter- og afbudsrejser til det danske marked.

Den billigste rejse er en uge til Bulgarien for 1.798 kroner, mens Italien topper med en uge til 4.598 kroner.

I denne uge frem til og med fredag, er der afbudsrejser fra bare ca. 1.400 kroner for en uge til både Spanien, Grækenland, Tyrkiet og Bulgarien.

“De billige tilbud tyder på, at der er et større udbud i år, og på grund af forsommerens gode vejr er der sikkert en del, som endnu ikke har bestilt. Det har været medvirkende til prisfald, men det dårlige vejr lige nu har sat gang i salget, og derfor kan det være en god idé at bestille nu, før priserne stiger,” siger adm. direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.