Problemer med Austrian-salg

Samtidig med, at Austrian advarer om et endnu større underskud på grund af den voksende økonomiske krise, vil købernes tøven sætte prisen på selskabets aktier under yderligere pres.

 

Air France-KLM har meddelt, at man på grund af det ’aktuelle finansielle og økonomiske klima’ ikke kunne komme med et tildbud på Austrians aktier inden deadline i dag, tirsdag. Selskabet tilføjede dog, at man fortsat er interesseret og ønsker at fortsætte forhandlingerne.

 

En kilde i det russiske flyselskab S7 siger, at man vil afgive et ’seriøst’ tilbud i dagens løb, men at det vil være fulgt af en række betingelser, samtidig med, at S7 beder om mere tid. Det fremgår ikke, hvilke betingelser, der tales om.

 

Den østrigske avis Die Presse kan berette, at favoritten til overtagelsen, Lufthansa, har bedt om en frist på yderligere to måneder for at kunne sætte sig ind i Austrians kritiske økonomiske situation.

 

Andre kilder oplyser, at de tre udpegede potentielle købere alle har afgivet bindende tilbud på den østrigske stats aktiebeholdning på 40% i Austrian Airlines.

Skrevet af Flemming Juul