Råd om børn på flyrejsen

I ekstrabladet.dk giver kabinechef i Norwegian, Maria Abildgaard, fem gode råd til forældre, der har børnene med på flyveturen.

 

Hun understreger vigtigheden af at forberede flyrejsen hjemmefra, blandt andet om hvem, der skal sidde ved vinduet eller ved siden af forældrene både på ud- og hjemturen.

 

Forældrene advarer mod at give børnene slik inden flyturen, fordi det ofte gør dem overgearede. Hav i stedet frugtsnacks parat til de lækkersultne. Måske skulle man tage en hjemmelavet sandwich med, hvis børnene nu ikke kan lide flymaden.

 

En iPad eller anden tablet med nyindspillede film og en MP3 med yndligsmusikken på. Husk høretelefoner så medpassagerer ikke bliver generet og et dobbeltstik, hvis to børn vil høre det samme.

 

Et brætspil som Uno eller Ludo i rejseformat kan spilles på det lille bord foran sædet og får tiden til at gå hurtigere.

 

En lykkepose med overraskelser i form af malebøger, nye farveblyanter, pixibøger, tegneserier, frugt og nødder er en god idé – især når de kommer frem efter flyets start som en overraskelse til børnene. Stilfærdig højtlæsning af nye eventyr holder også børnene i ro gennem længere tid.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.