Regnen får danskerne til tasterne…

bravo ferieEfter en af de bedste maj-måneder nogensinde rent vejrmæssigt er danskerne nu ved at regne væk. Det har fået dem til tasterne og telefonerne – de vil ud at rejse.

Regnvejret har de seneste dage langt fra mindet om sommervejr – og så alligevel. En typisk dansk sommer byder sjældent på solskin hele ferien, og det får nu danskerne til at sætte kursen syd på.

”Efter en rolig maj med godt vejr, er danskerne nu blevet urolige for sommeren. De er ved at regne væk i flere dele af landet, og det får dem til at bestille årets sommerferie netop nu”, siger Stig Elling, rejseambassadør i Bravo Tours.

”Vi har rigtig mange, der ganske enkelt ikke vil risikere en sommer ligesom sidste år. Derfor bestiller de lige nu sommerferie – syv ud af 10 sommerrejser er allerede væk, og det går rigtig hurtigt i disse dage”, siger han.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.