’Reiseliv’ har en afløser

Mens Norges Varemesse siger, at årsagen til nedlæggelsen er dalende interesse og det antydes, at messeformatet ikke længere foretrækkes som markedskanal af publikum og rejselivsbranchen, meddeler Rejselivsmessen på Telenor Arena at pilene peger i modsat retning med en stigning i antallet af udstillere og besøgende til henholdsvis 400 og 42.000 for messeåret 2012. Interessen for Reiselivsmessen Oslo 2013 har allerede været stor, og efter den senete tids presseomtale er der kommet yderligere tilmeldinger. 80% af kapaciteten for næste års messe er allerede belagt. Det illustrerer at både rejsebranchen og publikum prioriterer messedeltagelse.

”Publikum ønsker fortsat at hente råd og inspiration gennem førstehånds information. Selv om mange i sidste ende bestiller rejsen på internettet, vil mange gerne gøre lidt research, før man bestiller. Med vores beliggenhed på Fornebu tiltrækker vi nok en specielt rejseglad målgruppe, og vi har kunnet samle hele spekteret indenfor rejsebranchens kategorier”, siger projektdirektør Merete Falch hos Rejselivsmessen Oslo – Telenor Arena.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.