Rejseboom til sommerferien

Det fortæller adm. direktør i Apollo, Jan Lockhart, til Jyllands-Posten, hvor han beskriver mandag som en nærmest euforisk dag med hensyn til aktiviteten på både taster og telefon og med behov for at indsætte alt personale i salgsafdelingen, skriver borsen.dk.

Alene mandag blev der solgt 1.600 sommerrejser, og det gør dagen til den bedste salgsdag nogensinde for Apollo, hvor den seneste rekord stammer fra 2008.

Jan Lockhart mener, det er udbetalingen af overskydende skat i kombination med den langvarige og meget kolde vinter, der har forårsaget salgseksplosionen.

Også Star Tour kan melde om rekordsalg, og ifølge salgsdirektør Stig Elling har salget bedret sig med 40% i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.