Rejsebranchen til forpremiere

Klar til forpremiere i København, fra venstre Karen Østerbye, PR-manager for Icelandair i Skandinavien, Atlantic Links Karin Gert Nielsen og salgschef i Danmark for Icelandair, Sigrídur ”Sigga” Sveinsdóttir.

Klar til forpremiere i København, fra venstre Karen Østerbye, PR-manager for Icelandair i Skandinavien, Atlantic Links Karin Gert Nielsen og salgschef i Danmark for Icelandair, Sigrídur ”Sigga” Sveinsdóttir.

Den amerikanske delstat Oregon spiller en væsentlig rolle i den nye film ”Wild,” der får dansk premiere 12. marts. Forleden havde Atlantic Link, der repræsenterer Travel Oregon i Skandinavien, og Icelandair indbudt til forpremiere i København.

125 gæster fra pressen og rejsebranchen var inviteret til forpremieren.

Icelandair åbner 19. maj sin 14. nordamerikanske destination med to fly om ugen frem til 20. oktober på sæsonruten til Portland, største by i Oregon.

Wild er nomineret til to Oscars – for bedste kvindelige hovedrolle (Reese Witherspoon) og kvindelige birolle (Laura Dern, der spiller hendes til tider afdøde mor…).

Filmen følger hovedpersonen på en 1.700 kilometer lang solovandring på Pacific Crest Trail-ruten fra det nordlige Californien til Oregon. Hele Pacific Crest Trail er over 4.000 km. lang og går fra grænsen til Mexico gennem Californien, Oregon og Washington inden den ender på den anden side af den canadiske grænse.

Karin Gert Nielsen, hvis GSA-firma Atlantic Link bl.a. repræsenterer Travel Oregon og Californiens turistråd i Norden, foreslår, at kombinere ferien i Oregon med nogle af højdepunkterne i den nordlige del af nabostaten Californien:

”Californien og Oregon er oplagte at kombinere på en rundrejse. Man kan for eksempel følge ’Northern California Triangle’-ruten med nationalparken Yosemite, skønne vingårde Sonoma County og San Francisco.”

Oregons officielle turisthjemmeside er: traveloregon.com

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.