Rejsebranchen til forpremiere

Klar til forpremiere i København, fra venstre Karen Østerbye, PR-manager for Icelandair i Skandinavien, Atlantic Links Karin Gert Nielsen og salgschef i Danmark for Icelandair, Sigrídur ”Sigga” Sveinsdóttir.

Klar til forpremiere i København, fra venstre Karen Østerbye, PR-manager for Icelandair i Skandinavien, Atlantic Links Karin Gert Nielsen og salgschef i Danmark for Icelandair, Sigrídur ”Sigga” Sveinsdóttir.

Den amerikanske delstat Oregon spiller en væsentlig rolle i den nye film ”Wild,” der får dansk premiere 12. marts. Forleden havde Atlantic Link, der repræsenterer Travel Oregon i Skandinavien, og Icelandair indbudt til forpremiere i København.

125 gæster fra pressen og rejsebranchen var inviteret til forpremieren.

Icelandair åbner 19. maj sin 14. nordamerikanske destination med to fly om ugen frem til 20. oktober på sæsonruten til Portland, største by i Oregon.

Wild er nomineret til to Oscars – for bedste kvindelige hovedrolle (Reese Witherspoon) og kvindelige birolle (Laura Dern, der spiller hendes til tider afdøde mor…).

Filmen følger hovedpersonen på en 1.700 kilometer lang solovandring på Pacific Crest Trail-ruten fra det nordlige Californien til Oregon. Hele Pacific Crest Trail er over 4.000 km. lang og går fra grænsen til Mexico gennem Californien, Oregon og Washington inden den ender på den anden side af den canadiske grænse.

Karin Gert Nielsen, hvis GSA-firma Atlantic Link bl.a. repræsenterer Travel Oregon og Californiens turistråd i Norden, foreslår, at kombinere ferien i Oregon med nogle af højdepunkterne i den nordlige del af nabostaten Californien:

”Californien og Oregon er oplagte at kombinere på en rundrejse. Man kan for eksempel følge ’Northern California Triangle’-ruten med nationalparken Yosemite, skønne vingårde Sonoma County og San Francisco.”

Oregons officielle turisthjemmeside er: traveloregon.com

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.