Rejsebureau glad for charterrejser til Cuba

”Indrømmet, vi blev i første omgang noget lange i hovedet, da vi fredag på takeoff.dk så, at Star Tour og Spies får charterrejser til Cuba næste vintersæson. Men på den positive side er det et begrænset marked, hvor de to charterbureauers reklamemaskine vil øge fokus på Cuba,” siger Per Reither, adm. direktør i danske Svane Rejser til takeoff.dk

 

Svane Rejser fra Bagsværd har Cuba som en af sine største oversøiske destinationer. Per Reither vurderer at Svane Rejser er blandt de tre største danske rejsebureauer med individuelle rejser til Cuba, den største ø i Caribien. Største operatør fra Danmark til Cuba er Apollo. Svane Rejser har ca. 1.000 rejsende om året til Cuba. Halvdelen af bureauets rejser er dog erhvervsrejsende.

 

Fra næste vinter flyver Star Tour til Cuba hver anden uge fra 22. december til marts fra København.

 

Cuba er et diktatur, men ”udover Cubas vidunderlige strande, er snart det oprindelige Cuba forandret for altid, så det er nu, hvis man vil opleve Fidel Castros Cuba,” siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 
Fra næste vinter får også Spies direkte fly fra København på Cuba. Det første fly fra Thomas Cook Airlines letter fra København 22. december næste år. Derefter flyves hver anden uge frem til 15. marts 2012.

 

 

Skrevet af Henrik Baumgarten