Rejsekoncept med deleøkonomi

Rejsebureauet Global Tours i Aalborg lancerer guidede vinrejser til Ahr i Tyskland med en ny transportløsning, der bedst kan betegnes som koordineret kør-selv-ferie.

Ahr ligger 600 kilometer syd for den dansk/tyske grænse, og den enkleste løsning så tæt på Danmark er kør-selv-ferie, men det er ikke nødvendigt, at alle kører i hver sin bil. Ved bestilling af rejsen vil kunden derfor blive spurgt, om han eller hun ønsker at køre selv eller gerne vil have en anden rejsedeltager med, eller måske helst vil være passager i en anden bil.

Meningen er så, at den ene part betaler benzinen, mens den anden lægger bil til. Det er helt frivilligt, men fordelene er, at man kan opnå økonomisk besparelse og få mulighed for selskab under køreturen. På feriemålet giver bilerne større fleksibilitet og frihed end en bus.

Ahr er et ganske lille område syd for Bonn og ukendt for de fleste. Men ikke desto mindre er Ahr et fuldendt feriemål for vinkendere, naturelskere og motionister.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.