Rejsekort-fidus til julerejsen

Hvis man vil på en længere togrejse i juledagene, kan der være meget at spare ved at købe et Rejsekort – også selv om man ikke har planer om at bruge kortet yderligere.

Ifølge samvirke.dk er fidusen, at nye kunder får 30 dages rabat og det betyder, at man kan spare helt op til 50% på billetten, hvis man krydser en takstgrænse undervejs, skriver politiken.dk.

For eksempel får man billetten til mindre end det halve af normal pris, hvis man rejser mellem Odense og Aarhus. Turen koster 96,30 kroner med Rejsekortet, mens normalprisen er 224 kroner ved billetkøb på traditionel vis.

På turen mellem København og Herning spares mindre. Her er normalprisen 402 kroner, men med et nyindkøbt rejsekort er prisen 251,60 kroner.

Forklaringen er, at Rejsekortet giver en solid introduktionsrabat i de første 30 dage. Det kaldes ‘Rabattrin 7’, som ellers normalt ydes, hvis man rejser mere end 33 gange om måneden på en længere strækning.

Men priser og rabatter er meget forskellig alt efter, hvor man rejser fra og til. Derfor rådes alle til at bruge prisberegneren på rejsekort.dk for at tjekke den konkrete pris.