Rejsekort giver højere priser

Nu ser det ud til, at det nationale Rejsekort, vil bringe en ekstraregning med sig på ikke mindre end 2,25 milliarder kroner til trafikselskaberne, skriver Nyhedsmagasinet Ingeniøren ifølge avisen.dk..

 

Per Clausen fra Enhedslisten er rystet og kalder det helt hen i vejret hvis det kort, der skulle betyde forbedring for de rejsende i stedet fører til dyrere rejser. Han mener, at staten må gå ind i sagen fordi kommuner og regioner ikke har økonomi til at dække omkostningerne ind.

 Daværende transportminister Lars Barfoed gav tilsagn om, at Rejsekortet ikke ville medføre dyrere kollektiv transport. Derfor er han sammen med transportminister Hans Christian Schmidt kaldt i samråd, hvor Per Clausen blandt andet vil spørge hvordan det kan ske uden orientering af Folketingets trafikudvalg og hvad ministeren vil gøre for at undgå at ramme brugerne med prisstigninger og dårligere service.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.