Rejsende siger ok til gebyrer

Det fremgår af en undersøgelse, der er gennemført af BDRC Continental, som har spurgt de rejsende, hvilke ekstra gebyrer, de finder acceptable på toppen af den ordinære billetpris. Og resultatet er, at visse rejsende er indstillet på at betale gebyr for næsten hvad som helst.

For eksempel mener 66% at det er acceptabelt at skulle betale for ekstra bagage, 61% synes det er i orden at betale for at komme først ombord på flyet og 53% går ind for betaling for at reservere flysæder.

Mest overraskende er det nok, at hele 25% synes det er i orden, at de skal betale ekstra for check in af skranke-personale, mens 18% siger ok til at betale for check in af en kuffert og 26% synes det er helt fint at betale gebyr for at betale med kreditkort.

Steve Mills, der er direktør for turisme, rejse og feriedelen i BDRC Continental undrer sig over, hvor mange flyrejsende, der for blot fem år siden ville tro, at en fjerdedel af de rejsende i dag ville finde det i orden at skulle betale ekstra bare for at checke ind?

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.