Rejsende vil opleve noget helt nyt

bravo svalbard”Vi er vant til at sende gæster på solferie, men vi oplever at flere efterspørger oplevelser, der viser dem natur og kultur, de aldrig har oplevet før. Derfor præsenterer vi Svalbard, der kan give gæsterne autentiske oplevelser, der ikke er præget af turisme”, fortæller Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

Svalbard ligger mellem Nordnorge og Nordpolen midt i det Arktiske Hav. Øgruppen er præget af gletsjere, bjerge og uberørte sletter med et spændende dyreliv. På øen Spitsbergen ligger Longyearbyen, Svalbards Hovedby, der har ca. 2.000 indbyggere. En by, hvor snescootere er det fortrukne transportmiddel, og hvor solen ikke står op i fire måneder. Og så har byen verdens nordligste gourmetrestaurant.

Svalbard forandrer sig året rundt. Solen er afgørende for oplevelserne og derfor tilbyder Bravo Tours tre forskellige rundrejser: Svalbard – Nordlysets Land, Svalbard – 78° og Arktisk Safari i Isbjørnenes Rige med afgang på forskellig tider af året.

”Nordlysets Land har polarnætter krydret med vildmarksaften, hundeslædetur og isgrottevandring, mens man på 78° kan opleve Svalbard i sollys og tage på snescootersafari. Den store arktiske safari i isbjørnenes rige er de mest eventyrlystne med ekspedition og overnatning i vildmarken. De kan nyde sollyset i 24 timer og den smukke natur døgnet rundt”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.