Rejseportaler tager betaling for tjenesten

Rejseportaler hjælper med at finde billige flybilletter, men det kan være op til 16 procent dyrere at købe sin billet gennem en rejseportal end at handle direkte på flyselskabets egen hjemmeside. Det skriver crn.dk på baggrund af en tysk undersøgelse foretaget af rådgivningscentret for flyrejsende i Düsseldorf. 
Testen viser en forskel i gebyrerne fra 7 euro hos den billigste til 58 euro hos den dyreste, hvilket i kroner svarer til en forskel fra godt 50 kroner op til over 400 kroner. I undersøgelsen anbefales det derfor at bestille sine billetter direkte hos det enkelte flyselskab i stedet for at bruge rejseportaler. 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.