Rekord i bondegårdsbesøg

åbent landbrugSøndagens Åbent Landbrug blev et tilløbsstykke med 117.456 besøgende på bondegårde landet over, og det er ifølge Landbrug & Fødevarer rekord. Sidste år benyttede 87.000 muligheden.

Formand for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, glæder sig over den store interesse: ”I en tid, hvor krisen for alvor kradser hos landmændene, er rekordbesøget opmuntrende. Successen taler sit helt tydelige sprog om, at danskerne i den grad er interesserede i den mad, de spiser og i at møde landmændene, der laver deres råvarer. De vil selv røre og dufte til produktionen”.

Næste år gentages successen, og det kommer til at ske søndag 18. september.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.