Rekordbillig uge 8 for oversøiske fly

thailandEt nyt pristjek af flyrejser i uge 8 viser den laveste gennemsnitspris for oversøiske flyvninger nogensinde både ud af Billund og København.

Det viser travelmarket.dk, som udgiver Dansk Flyprisindex, der tjekker flypriser på 10 af danskernes mest populære oversøiske rejsemål. De gode nyheder gælder både for jyder, fynboer og sjællændere. Flypriserne er nemlig rekordlave fra både Billund og København.

Priserne fra København er faldet med 12% i forhold til uge 8 i 2015. Fra Billund er flypriserne faldet 7% siden uge 8 i 2015.

“Meget tyder på, at udviklingen i 2016 bliver en fest for forbrugerne. Konkurrencen mellem flyselskaberne intensiveres, og åbningen af nye ruter giver kamp om passagerne. I kombination med den fortsat lave pris på brændstof tyder alt på, at flypriserne falder yderligere i løbet af året,” siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk.

Det er især rejsende, som planlægger rejser til Asien, der kan glæde sig over prisfaldet. Her er flypriserne de billigste, som nogensinde er fundet: København – Beijing 2.884 kroner t/r, Billund – Beijing 3.021 kroner t/r, København – Dubai 1.991 kroner t/r og Billund – Tokyo 4.112 kroner t/r.