Rekordbillige rejser i skolernes sommerferie

star tour ferieLige nu er det muligt at komme sydpå i en uge med fly og hotel for bare 798 kroner i den kommende weekend, viser et pristjek fra travelmarket.dk, som sammenligner de billigste afbudsrejser.

Det er særligt afgangene fra Jylland, som er i den helt lave ende. Rejser fra Billund kan fås fra 798 kroner og fra Aalborg fra 899 kroner, mens de billigste rejser fra København koster fra 1.348 kroner.

“Situationen er helt usædvanlig, og vi har aldrig tidligere registreret så billige rejser i skolernes sommerferie. Det kan skyldes, at udbuddet er større end sædvanligt og presser priserne i bund,” siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk

Vælger man en uges rejser med All Inclusive, fås de billigste fra 1.999 kroner, og det er langt under normalprisen i højsæsonen.

“Det hidtil laveste niveau så vi sidste år i starten af juli pga. den økonomiske krise i Grækenland, men lige så snart den var overstået, og det dårlige julivejr satte ind i Danmark, steg priserne 200-300%. Det bliver meget interessant at se, om udviklingen i år bliver tilsvarende. Det afhænger af vejret herhjemme,” fortsætter han.

Kan man rejse en af de nærmeste dage er priserne fra Billund fra 699 kroner, fra Aalborg fra 998 kroner, mens de billigste rejser fra København koster fra 998 kroner.
De billigste rejser går til Tyrkiet, men også rejser til Spanien, Portugal, Italien, Grækenland, Bulgarien og Cypern er på udsalg til priser under 1.000 kroner.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.