Rekordmange europæere på cruise

Allure_of_the_Seas_-_Royal_Caribbean-250x170Pierfrancesco Vago, bestyrelsesformand for Cruise Lines International Association Europe, beretter, at der har været en passagervækst på 0,5% i forhold til 2013.

Siden finanskrisens start i 2008 er de europæiske krydstogter steget med 44%, hvilket viser branchens modstandskraft. Ifølge de seneste opgørelser nærmede den økonomiske effekt af krydstogterne i Europa sig 40 milliarder Euro i 2013 og medførte omkring 340.000 jobs.

Pierfrancesco Vago: “Igen har antallet af krydstogtpassagerer sat ny rekord med 6,39 millioner passagerer på trods af fortsatte økonomiske problemer i Europa”.

Tyskland leverede de fleste passagerer med 1,77 millioner, mens franskmændene stod for den procentuelt største vækst med 13,7%.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.