Rekordmange sommerhuse til salg

1024px-Sommerhusene_ved_Lien_(2012,_ubt)I øjeblikket er der 14.022 sommerhuse til salg i Danmark. Det tal har ikke været større, siden Boliga begyndte at føre statistik i 2007, og det er 129 flere end rekorden i juni 2014.

Ifølge Morten Skak, der forsker i boligøkonomi på Syddansk Universitet, er det udtryk for, at sommerhusmarkedet endelig er ved at komme i gang: ”Når folk tror, at det er lettere at sælge, så kan det fremme udbuddet. Sommerhusmarkedet har ligget underdrejet i lang tid, men jeg forventer, at det er ved at komme i gang nu”.

Med et rekordhøjt udbud er der gode chancer for at gøre en god handel for køberne på sommerhusmarkedet: ”Man skal ikke spekulere, men købe sommerhuset, fordi man har et ønske om at benytte det”, lyder det fra Morten Skak i business.dk.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.